REANIMATIE INCLUSIEF AED TRAINING

Als iemand een hartstilstand heeft gekregen zijn de eerste zes minuten cruciaal. Het zo snel mogelijk defibrilleren van een patiënt is van groot belang voor de kans op overleving. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 20.000 AED’s (automatische externe defibrillators) in gebruik. Dankzij deze introductie kan ook niet-medisch personeel defibrilleren. Ook jij kunt dit leren tijdens de cursus AED en Reanimatie.

Bij een reanimatie telt elke seconde!

Wilt u niet hulpeloos toekijken maar handelen? Dan leert u tijdens deze cursus hoe u dat veilig en adequaat kunt doen.  Er word geoefend met scenario’s waarin u aan de slag gaat met een reanimatie en de AED.

Schrijf nu in voor de reanimatie opleiding of herhaling of vraag een offerte aan voor een in-company opleiding of herhaling.

AED staat voor Automatische Externe Defibrillator en wordt toegepast bij slachtoffers met een hartstilstand. Het apparaat geeft elektrische schokken af waarmee het hartritme weer op gang kan worden gebracht (defibrillatie). In de cursus Reanimatie & AED van Safe for Life leert u hoe u op een verantwoorde en veilige manier de AED gebruikt.

AED’s worden op steeds meer plekken geplaatst. Met name in openbare ruimten als treinstations, vliegvelden, winkelcentra, sportverenigingen, horecagelegenheden, seniorencomplexen en woonwijken. Omdat het een draagbaar apparaat is, kan een AED ook per auto of (motor)fiets worden meegebracht. Zo’n 3.000 auto’s van de politie zijn inmiddels al voorzien van een AED. 

Door toepassing van de nieuwste technieken kunnen wij uw prestaties meetbaar maken en zo de uiteindelijke kwaliteit van uw reanimatie verhogen. U leert tijdens deze reanimatiecursus hoe u een slachtoffer borstcompressies moet geven en beademing moet toepassen. Ook het gebruik van de AED (automatische externe defibrillator) komt volledig aanbod tijdens de reanimatiecursus. (De cursus reanimatie is inclusief het oefenen met een AED) Schrijf u nu in voor een open reanimatiecursus. Wij verzorgen ook reanimatiecursussen aan huis. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een reanimatiecursus te volgen bij ons op locatie, komen wij naar u toe.

Schuiven naar boven