BHV’er worden?

BHV cursus is voor deelnemers zonder geldige BHV certificaat. Dit is een basiscursus en is geschikt voor particulieren, ZZP’ers en werknemers van MKB bedrijven. U hoeft geen EHBO diploma of andere ervaring te hebben om een BHV cursus te kunnen volgen; u leert bij Safe for Life alles in de praktijk gecombineerd met theoretische uitleg. Uiteraard met ondersteuning van een ervaren en gecertificeerde instructeur.

Na het volgen van een cursus BHV weet u wat u moet doen in geval van een ongeluk, brand en ontruiming. U bent in staat eerste hulp te verlenen, reanimeren en weet hoe je een AED moet bedienen.

Elke organisatie is verplicht bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. BHV’ers zijn opgeleid om in geval van calamiteiten adequaat te kunnen reageren. Maar wat leer je nu precies in zo’n BHV cursus?

Er is een divers aanbod van BHV cursussen. De cursussen kunnen online of op locatie worden gevolgd. De BHV training dient daarnaast jaarlijks te worden herhaald.

Ben u voorbereid?

Bij de cursus BHV van Safe for Life worden alle onderwerpen behandeld die u moet weten als toekomstige BHV’er. Zonder voorbereiding BHV’er worden door een praktijkgerichte BHV cursus van Safe for Life.

Safe for Life vindt dat iedereen in staat moet zijn een leven te kunnen redden. Door het aanbieden van BHV cursussen, op eigen locatie en op locatie van klanten, komt deze missie heel dichtbij. Neem vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden

Schuiven naar boven