EHBO Basis

Haal in 2 dagen tijd je EHBO diploma. Met deze basiscursus EHBO leer je alles wat je kunt doen maar ook wat je juist moet laten in geval van calamiteiten. Na de basiscursus EHBO ben je in staat om op de juiste wijze Eerste Hulp te verlenen.

Bij ons kunt u ook terecht voor uw erkend EHBO certificaat. Naast onze kwalitatief hoogwaardige cursussen vinden wij het ook belangrijk deze zelfde kwaliteit door te voeren in onze EHBO lessen. Hierbij vinden wij het van belang dat de les zoveel mogelijk wordt aangepast op de wensen van onze klant.

Vergoed ook uw zorgverzekering deze EHBO cursus?

Duur16 uur (2 dagen)
Tijdsduur9:00 tot 17:00 uur (dag 1)
9:00 tot 17:00 uur (dag 2)
StudiebelastingGeen
VooropleidingNiet nodig
CertificaatNationaal/Internationaal erkend certificaat met een geldigheid van twee jaar
GroepsgrootteMaximaal 10 personen

Weet u wat u moet doen bij een ongeluk? Nee? Onze EHBO cursus helpt u daarbij. Het is toch fijn als u kunt handelen in plaats van hulpeloos toe staan te kijken? In twee dagen gaat een gecertificeerd docent u alle vaardigheden bijbrengen en u gaat deze uitgebreid oefenen. Zo leert u onder andere hoe u een slachtoffer in veiligheid kunt brengen en hoe u de toestand van het slachtoffer kunt beoordelen.

U leert reanimeren met en zonder AED (Automatische Externe Defibrillator), hoe u een huidwond, bloeding of brandwond moet behandelen en na de cursus weet u precies wat te doen in geval van bewusteloosheid, bij letsel aan botten, spieren en gewrichten, een verslikking en bij hoofd- en wervelletsel. U leert de eerste signalen herkennen zodat u sneller zult reageren bij hart en vaat problemen zodat de kans op herstel vele malen groter zal zijn. 

Na deze twee dagen ontvangt u een Nationaal/Internationaal erkend certificaat op naam als EHBO’er. Reden genoeg om ook een EHBO opleiding bij Safe for Life te volgen.

EHBO toepassen en leren aan de hand van praktische scenario’s? Bij Safe for Life leert u handelen in geval van nood. Na deze EHBO training en met de tips van onze ervaren instructeurs is uw collega in veilige handen:

De kosten van deze EHBO cursus zijn op aanvraag. 

Een Nationaal/Internationaal erkend certificaat en de cursusmap met informatie over alle behandelde onderwerpen, maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. 

Safe for Life verzorgt de Basis EHBO cursus ook voor groepen collega’s of vriend(inn)en. Dit in de vorm van een klassikale incompanytraining bij u op locatie (bijvoorbeeld in uw huiskamer of kantoor) óf op één van onze cursuslocaties in Nederland.

Dit is handig omdat u niet locatie en tijd gebonden bent, Safe for Life kan zelfs ’s avonds en in het weekend de incompany cursus verzorgen. Het andere voordeel van een incompany cursus is dat u alleen met de personen bent waarmee u bent opgegeven. Vraag een op maat gemaakte offerte aan voor een incompany cursus EHBO.

2 jaar, wordt verlengd bij jaarlijkse bijscholing van 7 uur

We leren tijdens deze EHBO cursus welke materialen je minimaal bij je moet hebben om bij jezelf of bij een ander eerste hulp toe te kunnen passen. 

Schuiven naar boven