Cursus op Locatie / Incompany

BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO cursus of een AED / Reanimatie cursus op locatie? Bij een aanmelding van zes personen of meer kunnen wij deze cursussen op eigen locatie verzorgen (ook wel incompanytraining genoemd).

Bent u een kleine zelfstandige, denk er dan eens over na om een cursus te combineren met collega ondernemers. Er is er vast een bij met een grote kantine.

Wij snappen ook dat er overdag gewerkt moet worden dus liever ’s avonds een cursus of zelfs in het weekend? Geen probleem bij Safe for Life. En schrijft u zich in voor een BHV cursus op eigen locatie.

Niet alleen is er een financieel voordeel, maar door de cursus op locatie te geven kunnen wij ook risico’s die in uw RI&E naar voren komen uitgebreid in de praktijk behandelen.

Om als bedrijf te voldoen aan de Arbowet,  is een ontruimingsoefening verplicht. Deze ontruimingsoefening moet worden beoordeeld en met een kort verslag worden opgenomen in het BHV noodplan. Safe for Life biedt u de mogelijkheid deze verplichte ontruimingsoefening te houden tijdens de incompany training.