Over Ons

Safe for Life geeft Nationaal/Internationaal erkende EHBO en BHV opleidingen.

Eerste hulp en hartreanimatie, acute zorg bij kinderen, BHV opleiding, reanimatie en AED opleidingen, cursussen voor gastouders, herhalingscursussen EHBO en Reanimatie.

De cursussen worden gegeven in diverse talen, zoals Nederlands, Engels. 

Onze opleidingen worden gecertificeerd door het NIKTA of EFR of MEDIC First Aid.

Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten een erkend certificaat krijgen. Onze missie is om mensen op het gebied van basishulpverlening bewust te maken, als ook hoe ze snel en gemakkelijk iets voor een ander kunnen betekenen.

Ook ben ik inzetbaar als Simulatie Slachtoffer voor het uitbeelden van slachtoffers en ziektebeelden, wat het positief beïnvloeden van de kwaliteit van de opleiding en uitvoering van EHBO, BHV, Trauma opleidingen.

Opleidingen van Safe for Life….. “Uw veiligheid is onze zorg”.

Safe for Life is officieel erkend opleidingsinstituut voor Nationale/Internationale instellingen zoals het NIKTA, EFR, Medic First Aid, NRR en Stop the Bleed en voldoet aan alle gestelde eisen en bevoegdheden om de opleidingen en trainingen te mogen verzorgen.

Onze Missie:

Wij bieden kwaliteit, zekerheid en vertrouwen. Vanuit onze professionaliteit zijn wij betrokken, toegankelijk en vernieuwend.

Onze Visie:

Werkgevers hebben steeds meer behoefte aan trainingen die hun medewerkers echt bekwaam maken van hun handelen in hun eigen werksituatie. Hierbij zijn opleidingen op maat, vernieuwende lessen en persoonlijke aandacht het belangrijkste voor cursist en voor werkgever.

Safe for Life houdt van praktijkgerichte trainingen, waarbij de cursisten d.m.v. scenario’s voorbereid worden op de hulpverlening bij ongelukken en calamiteiten. Tijdens de trainingen maakt Safe for Life gebruik van Simulatie Slachtoffers om te zorgen dat de cursisten goed voorbereid zijn. 

Schuiven naar boven