Over Ons Safe for Life

Over Safe for Life

Safe for Life opgericht door Edwin Pot.

Als instructeur beschikt hij over ruime ervaring in het opleiden en trainen van (bedrijfs)hulpverleners.

Edwin is een man uit de praktijk.

Naast EHBO – BHV instructeur is hij ook LOTUS® Slachtoffer. 

Safe for Life kiest voor een praktische benadering van de lesstof.

Tijdens de cursus is er individuele aandacht voor  elke cursist.

Onze trainingen bevatten een actieve- en stimulerende uitvoering en een leerzame evaluatie.

Wij geven onze trainingen  ‘in-company’ of op een trainingslocatie.

Onze Missie

Het is onze missie zoveel mogelijk mensen bewust en bekwaam te maken op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid. 

Visie

Werkgevers hebben steeds meer behoefte aan trainingen die hun medewerkers écht bekwaam maken in het handelen tijdens calamiteiten in hun eigen werksituatie. Belangrijk hierbij zijn: opleidingen op maat, jaarlijks vernieuwde lesplannen/lesmethoden en persoonlijke aandacht voor de cursist. De cursus moet voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook een toegevoegde waarde hebben voor werkgever en werknemer. Zij gaan er immers vanuit dat de opleiding voorziet in handelingsbekwame BHV’ers en echte redders in nood!

Bedrijfscultuur

Deze wordt gekenmerkt door een dienstverlening afgestemd op de behoeften van de klant. Het nemen van eigen initiatief staat bij ons hoog in het vaandel. Ook zijn wij open en eerlijk tegen elkaar en onze klanten. Aan de basis van deze cultuur liggen onze 4 kernwaarden: 

Hoge kwaliteitsbeleving

De beleving van cursisten tijdens onze cursussen is maatgevend voor de kwaliteit die wij nastreven. Onze cursisten bepalen of de hoge standaard gehaald wordt. Door middel van vele evaluaties houden wij dit scherp in de gaten.

Praktische aanpak

Elke training is op maat gemaakt op de specifieke situatie van onze klant. Hierdoor sluiten de praktijkoefeningen direct aan op de werkomgeving van de cursist. Bij ons leren cursisten door te doen en te beleven!

Persoonlijke aandacht

Onze trainer bereidt zich voor op de situatie van onze klant en behandelt met de cursisten de onderwerpen vanuit hun eigen situatie. Daarnaast hanteren wij maximale groepsgrootten. Zo heeft onze trainer ruim voldoende tijd om vragen te beantwoorden, uitleg te geven en iedere cursist persoonlijke aandacht te schenken.  

Innovatieve dienstverlening

Wij beogen een continue verbetering van onze cursussen. Bovendien ontwikkelen we nieuwe lesmethoden om onze cursussen levendig te houden. Tevens hebben wij vakliteratuur beschikbaar om onze trainers up-to-date te houden en dagen wij cursisten uit om zich in het vakgebied te verdiepen. 

Safe for Life levert een compleet veiligheidspakket.

  • Advisering op veiligheidsgebied.
  • Opleiding en training van uw EHBO – BHV organisatie.

Onze opleidingen:

De cursussen kunnen worden gegeven in diverse talen, zoals Nederlands, Engels.

Ook inzetbaar als LOTUS®Slachtoffer voor het uitbeelden van slachtoffers en ziektebeelden, wat het positief beïnvloeden van de kwaliteit van de opleiding en uitvoering van EHBO, BHV, Trauma opleidingen.

Safe for Life geeft Nationaal / Internationaal erkende EHBO en BHV opleidingen.

Bij Safe for Life leert u hoe u veilig, gezond en gestructureerd werkt.

We vinden het belangrijk dat u tijdens onze trainingen plezier maakt en daadwerkelijk iets opsteekt.

Dat ziet u terug in onze werkwijze.

Safe for Life Logo

Over Ons

Gecertificeerd door…

copyright © 2022- Safe For Life. All rights reserved