Safe for Life geeft Nationaal/Internationaal erkende EHBO en BHV opleidingen.

Eerste hulp en hartreanimatie, acute zorg bij kinderen, BHV opleiding, reanimatie en AED opleidingen, cursussen voor gastouders, herhalingscursussen EHBO en Reanimatie. De cursussen worden gegeven in diverse talen, zoals Nederlands, Engels. 

Ook ben ik inzetbaar als Simulatie Slachtoffer voor het uitbeelden van slachtoffers en ziektebeelden, wat het positief beïnvloeden van de kwaliteit van de opleiding en uitvoering van EHBO, BHV, Trauma opleidingen.

Bij Safe for Life leer je hoe je veilig, gezond en gestructureerd werkt.

We vinden het belangrijk dat je tijdens onze trainingen plezier maakt en daadwerkelijk iets opsteekt.

Dat zie je terug in onze werkwijze.

Onze missie is om mensen op het gebied van basishulpverlening bewust te maken, als ook hoe ze snel en gemakkelijk iets voor een ander kunnen betekenen.

Het hele jaar door kunt u zich inschrijven voor onze trainingen. Wilt u een training speciaal voor uw organisatie organiseren? Dan bepalen we samen de planning en het programma. Interessant, want naast het cursusaanbod op onze website ondersteunen we nog veel meer.

Bij onze trainingen werken we met gekwalificeerde trainers en up-to-date lesmateriaal. Deze sterke basis combineren we met een informele sfeer, waardoor u zich direct op uw gemak voelt.

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te slagen. Omdat dit voor de één gemakkelijker is dan voor de ander, stemmen we onze begeleiding af op het niveau van u als cursist. 

Sommige certificaten móet u hebben. Bij Safe for Life weet u zeker dat u aan die verplichting voldoet.  Verloopt uw certificering, dan nemen we telefonisch contact met u op.

Moet een nieuwe medewerker met spoed dát ene certificaat halen? Of ontstaat er ineens ruimte in de planning, waardoor een team tijd over heeft? Vaak kunnen we op korte termijn trainingen plannen. We kijken graag in onze agenda wat mogelijk is.

Meer weten?

Maak kennis met onze werkwijze, bekijk het cursusaanbod of neem direct contact op. We helpen u graag!