EHBO Herhaling

Beschrijving

Met een EHBO-diploma op zak is het belangrijk dat u uw theoretische kennis en praktische vaardigheden op peil houdt.

Om dit te realiseren én daarmee de geldigheid van uw Diploma Eerste Hulp te behouden, volgt u jaarlijks de EHBO Herhalingscursus.

Wat leert u tijdens de EHBO Herhalingscursus

  • U oefent de hoofdpunten van de Basiscursus EHBO
  • U wordt beoordeeld op uw competenties

Informatie

Duur 1 dag
Tijd 09:00 uur – 16:00 uur
Vooropleiding EHBO Basis
Lesmateriaal Incl. lesboek en oefenmaterialen
Certificaat Incl. certificaat + pasje
Geldigheidsduur 1 jaar
Groepsgrootte Maximaal 12 cursisten

Incompany

Safe for Life verzorgt de cursus ook voor groepen collega’s of vriend(inn)en. Dit in de vorm van een klassikale incompany training bij u op locatie (bijvoorbeeld in uw huiskamer of kantoor) óf op één van onze cursuslocaties in Nederland.

Dit is handig omdat u niet locatie en tijd gebonden bent, Safe for Life kan zelfs ’s avonds en in het weekend de incompany cursus verzorgen. Het andere voordeel van een incompany cursus is dat u alleen met de personen bent waarmee u bent opgegeven. Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan voor een incompany cursus.

Ontzorgen

Graag nemen wij u de cursistenadministratie volledig uit handen, evenals de planning en alles wat komt kijken bij het organiseren van opleidingen en trainingen binnen uw organisatie.

Een certificaat is één jaar geldig. Twee maanden voor dit jaar afloopt nemen wij contact met u op om u hieraan te herinneren en de mutaties voor de herhaling/ het volgende jaar door te nemen. U hoeft hier zelf niet meer aan te denken!

Wenst u de cursistenadministratie of een deel hiervan zelf uit te voeren, dan staan wij u graag bij waar nodig!