BHV Basis

Een Basis BHV Cursus bereidt u als werkgever en/of werknemer voor op ongevallen, brand en ontruimingen in het bedrijf. Eén of meerdere werknemers dienen de rol van de zogeheten bedrijfshulpverlener (BHV’er) te vervullen. Een Basis-BHV Cursus is bedoeld voor werknemers die het voortouw nemen bij calamiteiten.

Categorie:

Beschrijving

De cursus Basis-BHV bestaat uit theorie en praktijk, daardoor kunt u veel leren. In het theoretische gedeelte leert u, hoe u moet reageren in bepaalde situaties. Tijdens het praktische gedeelte gaat u dat ook daadwerkelijk oefenen, door de combinatie theorie en praktijk zult u in de praktijk het makkelijker hebben.

Detail Cursus

Duur 1 dag
Tijd 09:00 uur – 16:00 uur
Vooropleiding Geen
Lesmateriaal Incl. lesboek en oefenmaterialen
Certificaat Incl. certificaat + pasje
Geldigheidsduur 1 jaar
Groepsgrootte Maximaal 12 cursisten

Inhoud cursus

  • Brand en ontruiming
  • Een beginnende brand blussen
  • Omgang met brandblussers
  • Hoe en wanneer over gaan tot ontruiming
  • LEH (levensreddende eerste hulp)
  • Reanimatie en AED

Incompany

Safe for Life verzorgt de cursus ook voor groepen collega’s of vriend(inn)en. Dit in de vorm van een klassikale incompany training bij u op locatie (bijvoorbeeld in uw huiskamer of kantoor).

Dit is handig omdat u niet locatie en tijd gebonden bent, Safe for Life kan zelfs ’s avonds en in het weekend de incompany cursus verzorgen. Het andere voordeel van een incompany cursus is dat u alleen met de personen bent waarmee u bent opgegeven. Vraag naar een op maat gemaakte offerte voor een incompany cursus.

Over Ons

Safe for Life geeft Nationaal/Internationaal erkende EHBO en BHV opleidingen.

Safe for Life Logo

copyright © 2022- Safe For Life. All rights reserved