BHV Herhaling

Met een BHV Herhaling cursus blijft u up-to-date van de kennis en praktische vaardigheden die u eerder heeft geleerd uit de basiscursus BHV. Safe for Life biedt een interactieve BHV Herhaling cursus van één dag aan. Wij raden aan om een jaar na het behalen van het BHV diploma de BHV-Herhaling cursus te volgen.

Categorie:

Beschrijving

Jaarlijks biedt Safe for Life een vernieuwde herhalingscursus aan. Door jaarlijks de inhoud van de BHV herhaling aan te passen blijft deze voor jou steeds uitdagend. Jij staat centraal tijdens deze training, daarom is er alle ruimte tijdens de lesdag om vragen te stellen aan de instructeur. Ook kun je van gedachten wisselen met andere deelnemers uit je groep.

Door het maken van opdrachten in kleinere groepen is deze training een zeer actieve training voor jou als BHV’er.  Zo kun je jouw kennis en vaardigheden op een hoger niveau krijgen.

Detail Cursus

Duur 1 dag
Tijd 09:00 uur – 16:00 uur
Vooropleiding Geen
Lesmateriaal Incl. lesboek en oefenmaterialen
Certificaat Incl. certificaat + pasje
Geldigheidsduur 1 jaar
Groepsgrootte Maximaal 12 cursisten

Inhoud cursus

 • De BHV herhaling behandelt de volgende thema’s
  • Preventie
  • Alarmering
  • Ontruiming
  • Kennis van en werken met blusmiddelen
  • Levensreddend handelen (o.a. reanimatie met gebruik van de AED)
  • Letsels
  • Ziektebeelden

Incompany

Safe for Life verzorgt de cursus ook voor groepen collega’s of vriend(inn)en. Dit in de vorm van een klassikale incompany training bij u op locatie (bijvoorbeeld in uw huiskamer of kantoor).

Dit is handig omdat u niet locatie en tijd gebonden bent, Safe for Life kan zelfs ’s avonds en in het weekend de incompany cursus verzorgen. Het andere voordeel van een incompany cursus is dat u alleen met de personen bent waarmee u bent opgegeven. Vraag naar een op maat gemaakte offerte voor een incompany cursus.

Over Ons

Safe for Life geeft Nationaal/Internationaal erkende EHBO en BHV opleidingen.

Safe for Life Logo

copyright © 2022- Safe For Life. All rights reserved