EHBO Herhaling

Het regelmatig opfrissen van je kennis en vaardigheden is van essentieel belang om op de juiste manier hulp te kunnen verlenen als zich een calamiteit voordoet. Daarom moet elke twee jaar je EHBO-diploma verlengd worden. Om voor verlenging in aanmerkingen te komen, moet je jaarlijks een aantal vaardigheden opfrissen.

Categorie:

Beschrijving

Safe for Life biedt je de mogelijkheid om een EHBO herhalingscursus te volgen. Hiermee kun je je EHBO diploma verlengen. Dat is wel zo handig! Hiermee bewijs je namelijk dat je bevoegd bent om EHBO handelingen uit te voeren en kun je aantonen dat je een professionele EHBO cursus hebt gevolgd. Bovendien veranderen er zaken en zorg je met een EHBO herhalingscursus dat je up to date blijft en je nog steeds weet hoe jij in noodsituaties moet reageren.

Detail Cursus

Duur 1 dag
Tijd 09:00 uur – 16:00 uur
Vooropleiding Geen
Lesmateriaal Incl. lesboek en oefenmaterialen
Certificaat Incl. certificaat + pasje
Geldigheidsduur 1 jaar
Groepsgrootte Maximaal 12 cursisten

Inhoud cursus

  • Na afronding van de EHBO herhalingscursus weet je weer:
    • hoe je efficiënt en daadkrachtig kan optreden bij calamiteiten;
    • welke vormen van eerste hulp er zijn;
    • hoe je veelvoorkomende ziektebeelden kunt herkennen;
    • hoe je praktisch kan handelen omdat je geoefend hebt met een lotusslachtoffer.

Incompany

Safe for Life verzorgt de cursus ook voor groepen collega’s of vriend(inn)en. Dit in de vorm van een klassikale incompany training bij u op locatie (bijvoorbeeld in uw huiskamer of kantoor).

Dit is handig omdat u niet locatie en tijd gebonden bent, Safe for Life kan zelfs ’s avonds en in het weekend de incompany cursus verzorgen. Het andere voordeel van een incompany cursus is dat u alleen met de personen bent waarmee u bent opgegeven. Vraag naar een op maat gemaakte offerte voor een incompany cursus.

Over Ons

Safe for Life geeft Nationaal/Internationaal erkende EHBO en BHV opleidingen.

Safe for Life Logo

copyright © 2022- Safe For Life. All rights reserved