Medic First Aid

MEDIC First Aid is een van bekendste EHBO opleiders en certificeerder ter wereld. In Nederland wordt MEDIC First Aid International vertegenwoordigd door instructeurs, training centra, cursussen en cursisten in het bezit van een erkend MEDIC First Aid – EHBO certificaat.

Alle MEDIC First Aid gecertificeerden via de Stichting Health & Safety Institute (HSI).

Met het internationale hoofdkantoor in Oregon (USA) en wereldwijde vestigingen, is Medic First Aid Int. Inc. de wereldwijde innovator en marktleider in EHBO Reanimatie & Eerste Hulpverlening trainingen voor het bedrijfsleven, industrie, scholen, beroepsopleidingen, instellingen en consumenten.

In de USA geregistreerde instructeurs, training centra, cursussen én cursisten worden door MEDIC First Aid International erkend en zijn dan in het bezit van een erkend MEDIC First Aid International certificaat.

MEDIC First Aid heeft een breed scala aan EHBO / Eerste Hulpverlening opleidingen.
Naast de standaard EHV / EHBO opleiding, heeft MEDIC First Aid ook specifieke opleidingen en aanvullende modules, voor allerlei sectoren en industrieën.

De basisopleidingen kunnen ten alle tijde worden aangevuld met extra modules, waarvoor u direct na het behalen een certificaat ontvangt. U hoeft dus NIET te wachten op de verlenging van uw EHV / EHBO diploma.

Voor o.a. de onderstaande opleidingen hebben wij ook Instructeur opleidingen, zodat u binnen uw bedrijf of organisatie zelf bevoegd bent om EHV / EHBO opleidingen te verzorgen, vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Basiscursussen en opleidingen
• Basic, CPR, AED, and First Aid for Children
> EHBO voor kinderen 10-14 jaar (Jeugd-A / Jeugd-B).
• BasicPlus CPR, AED, and First Aid for Adults
> EHBO Basis voor volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar.
• PediatricPlus CPR, AED, and First Aid for Children, Infants, and Adults
> EHBO aan kinderen en volwassenen, incl. AED
• CarePlus CPR and AED for Adults, Children, and Infants

Aanvullende modules en trainingprogramma’s
• Bloodborne Pathogens in the Workplace
> Bloedziekten en besmettingen
 Oxygen First Aid for Emergencies
> Medicinaal zuurstof
• Child/Infant CPR and AED Supplement
> EHBO module Eerst Hulp aan kinderen