Logo Safe for Life

Medic First Aid

MEDIC FIRST AID is wereldwijd actief en uitermate innovatief op het gebied van eerste hulpverlening cursussen voor bedrijven, industrie en de individuele wereld burger. Niet voor niets wordt ons product op de markt gebracht door meer dan 80.000 instructeurs in 10 verschillende talen verdeeld over meer dan 120 landen en zijn reeds meer dan 9 miljoen eerste hulpverleners door onze Medic First Aid Instructeurs opgeleid. 

MFA is dus zelf geen cursusgever maar productontwikkelaar, -aanbieder, kwaliteitbewaker en registerhouder en stelt daarbij hoge eisen aan de tot haar register toetredende MFA  trainingscentra en de daar werkende MFA instructeurs, zoals vermeld in de regels en richtlijnen. Ons streven naar perfectie op dit terrein komt tot uitdrukking in de navolgende kwaliteiten.

Daarnaast is MFA wereldwijd erkend en aanbevolen door de WHO (World Health Organisation), conform de nieuwste richtlijnen van ERC (Europese Reanimatie Raad), de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) en de AHA (American Heart Association) en is tevens erkend door het Oranje Kruis.

Lesinformatie

Over ons

Gecertificeerd door

© Copyright 2023 Safe for Life

error: Inhoud is beschermd !!