LOTUS® slachtoffer

Bent u op zoek naar LOTUS® slachtoffer voor uw trainingen ??

Ik bied u hierbij mijn dienst aan als LOTUS® slachtoffer, waarin ik een bijdrage kan leveren aan uw trainingen door een slachtoffer in de eerste hulpverlening uit te beelden.

Categorie: Tag:

Beschrijving

In mijn rol als LOTUS® slachtoffer ben ik in staat om een ongeval te ensceneren en kan diverse verwondingen grimeren. Daarnaast weet ik op een realistische manier bewusteloosheid, shock, hartklachten en vele andere letsels uit te beelden.

Uw Cursisten die daadwerkelijk een ongeval meemaken, zijn door deze manier van opleiden goed in staat om zo snel en adequaat mogelijk te handelen.

Als gediplomeerde LOTUS® slachtoffer heb ik ruime ervaring in het ondersteunen van Agressie trainingen, Ontruimingsoefeningen, Calamiteiten oefeningen (denk aan zware ongevallen ensceneren i.s.m. Brandweer, Ambulance en defensie) en ondersteuning bij EHBO en BHV trainingen en examens.

Ik bied u een waardevolle bijdrage aan uw lessen, kan me goed inleven in een situatie.

LOTUS®

De betekenis van LOTUS® staat voor Landelijke opleiding tot uitbeelding slachtoffers.
LOTUS® Slachtoffers hebben een opleiding achter de rug waarbij ze leren hoe ze allerlei EHBO en BHV situaties na kunnen bootsen.
Dat doen ze door zichzelf te grimeren, maar ook door toneel te spelen.
Veel verwondingen zijn niet van echt te onderscheiden.

Trauma LOTUS®

Als Trauma LOTUS® ben ik opgeleid volgens de laatste medische protocollen. Als Trauma LOTUS® heb ik niet alleen de vereiste diploma’s, maar ook ervaring en daarnaast opleidingen gevolgd. De Trauma LOTUS® werkt binnen een militaire en/of civiele traumatologische setting.

Als Trauma LOTUS® wordt ik ingezet bij diverse trainingen en opleidingen zowel in binnen- en buitenland. 

Mijn specialiteiten: Traumatologie, adaptieve scenario’s, triage, THV en CBRN.

Trauma-acteur zijn geen Trauma LOTUS®, maar Trauma LOTUS® is wel trauma-acteur.

LOTUS® Alcohol en Drugs

Als simulatie slachtoffer ben ik in staat om vele situaties uit te beelden die dicht bij de realiteit komen. In het geval van drugsongevallen is het belangrijk dat u weet welke effecten en risico’s van uitgaansdrugs behoren bij welk middel. 

Over Ons

Safe for Life geeft Nationaal/Internationaal erkende EHBO en BHV opleidingen.

Safe for Life Logo

copyright © 2022- Safe For Life. All rights reserved